Milan galla & fest

I butikken finder du en stor afdeling kun med galla- og festkjoler. Vi har 3 store prøverum, så du kan prøve alle de kjoler du ønsker. 

Afdelingen oser af glitter og glamour, fra top til tå. Her er alt, hvad man kun kan drømme om, til den helt store aften. 

Vores galla afdeling er fantastisk, hvis vi selv skal sige det.

Her er alt fra den helt store tylkjole, fyldt med glitter og palietter, til den enkle, elegante selskabskjole, med slæb eller slidt, dybe udskæringer, lette kjoler og store, flotte romantiske kjoler.

Kjolerne kan kun opleves i butikken, og vi har derfor ingen til salg på webshoppen.

Der er kjoler, der vil få enhver til at vende blikket. 

Vores gallaafdeling er også oplagt til at finde brudepigekjolerne, brudens mors kjole, kjolen til dine gæster eller hvis du ønsker en skiftekjole til dit eget bryllup. 

I afdelingen findes to store prøverum, hvor der er mulighed for at se kjolerne fra alle vinkler. Der er privat afdeling, med sofahjørne til dine gæster eller hvis I er flere afsted, der sammen skal finde kjole. 

Vi tilbyder smukke gallakjoler i hele farvescalaen, i alle faconer og størrelser. 

Vi præsenterer altid de nyeste kollektioner af unikke, fortryllende kjoler og følger altid med i, hvad der rører sig i modeverden. 

I afdelingen findes også et udvalg af smukke, nedsatte gallakjoler fra tidligere kollektioner. Her er priserne sat gevaldigt ned, og du har derfor muligheden for at gøre et rigtig godt køb til prisen.

Bemærk! Udsalgskjoler tages ikke retur. 

Udvalget er meget større i butikken

Kæmpe stort udvalg...

Her er alt fra den helt store tylkjole, fyldt med glitter og palietter, til den enkle, elegante selskabskjole, med slæb eller slidt, dybe udskæringer, lette kjoler og store, flotte romantiske kjoler.

Gallakjole galleri

I butikken i Odense, har vi altid et stort udvalg af gallakjoler

Gallakjolerne kan kun opleves i butikken, men herunder er der vist et lille udsnit af de kjoler vi kan have. Vi har hele tiden udskiftning, og nye modeller kommer til, hvorfor det er umuligt at vise alle kjolerne online. 

De fleste af de viste kjoler kan bestilles hjem, hvis vi ikke har dem i butikken og ofte også i flere forskellige farver. 

Det er ikke et krav at bestille tid til kjoleprøvning, hvis du leder efter gallakjole. Kom blot ind til os i butikkens åbningstid og kig dig omkring. 

Vi glæder os til at se jer i butikken