Stort udvalg af konfirmationskjoler

Find Danmarks største udvalg af konfirmationskjoler i Odense.

Vi har konfirmationskjoler i alle stilarter kun en kort køretur fra Vejle, Horsens, Fredericia og resten af midtjylland – du finder Milan i hjertet af Odense i en af de største butikker af sin slags med smukke kjoler til konfirmanden fra flere populære mærker og vores et brand Milan.

Du finder mærkerne White og More og Real Silk i vores butik på Dronningensgade 2 i Odense, hvor du også kan se og købe vores helt egen kollektion. Vi har designet konfirmationstøj ud fra den tanke, at det skal være kvalitet og godt design til en fornuftig pris.

Vi er meget stolte af vores store udvalg af tøj til den store dag, og vi håber meget, du kan finde det helt rigtige sæt hos os.

Køb hele sættet hos os

Når du skal finde en konfirmationskjole hos os, behøver du ikke at booke tid på forhånd. Vi vejleder dig og din familie, samtidig med at vi giver jer tid til at kigge jer omkring.

Det er altid en god idé, hvis I på forhånd har snakket om, hvad jeres budget er. Samtidig med at du måske har kigget på billeder af konfirmationskjole og måske fået en idé om, hvad der vil være noget for dig. Det behøver ikke at være det, du ender ud med at have på. Men på den måde har vi et udgangspunkt og en stil at gå ud fra.

Ofte hører der meget mere til en konfirmation end blot en kjole – der skal sko til, strømper, hårbøjle, en jakke og et tørklæde eller noget helt andet. Før du får sved på panden over alt det, der skal findes, kan vi berolige dig – du har få det hele hos os. Vi har en del tilbehør, du kan kigge på og prøve, så du kan forestille dig det færdige look.

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige kjole, kan vi også skræddersy en til dig. Vi har egen systue og kan sammen med dig designe den kjole eller det sæt, du ønsker at have på til din konfirmation.

Konfirmationskjoler tæt på Vejle

Du kan bestille en stor del af vores kjoler online. Men hvis du gerne vil prøve kjolerne og se hele vores udvalg, er vi som sagt ikke længere væk end i Odense – hvor der er gode transportmuligheder med det offentlige, vi har parkering foran butikken, og vi vil meget gerne have besøg af dig.

Kom blot forbi og besøg os i vores åbningstid, så tager vi godt imod dig.

FAQ

Hvordan fungerer det, hvis jeg skal have specialsyet en kjole?
Hvis du skal det, vil vi meget gerne invitere dig ind i vores butik – her tager vi en snak om dine ønsker, hvad vi kan tilbyde og lave en plan herfra.

Hvornår skal jeg begynde at lede efter en kjole?
Det er en rigtig god idé at være ude i god tid. Du skal blot huske på, at du måske vokser i tiden mellem dit køb og din konfirmation, og det skal du tage højde for, når du køber.

Kan jeg også få sko hos jer også?
Ja, vi har udover tøj et bredt udvalg af både sko og andet tilbehør.