Hyggepakker Til Brudekjoleprøvning

Bobler & Forkælelse

Hyggepakker kan kun bestilles til brudekjoleprøvning

Vi elsker at forkæle med vores hyggepakker

Ønsker I lidt ekstra hygge omkring dagen til hvor der skal prøves brudekjole, anbefaler vi at I bestiller en af vores hyggepakker med, når der skal kigges på brudekjole. Det gør bare, at hele stemningen bliver lidt mere hyggelig og romantisk. 

Vi har sammensat 5 forskellige pakker, der kan vælges imellem, alt efter smag. Når den store dag er kommet, og du skal ud og prøve brudekjole, må det gerne være ekstra hyggeligt. Der skal være plads til lidt luksus og forkælelse, da det jo ofte bliver en dag med mange minder. 

Når du bestiller tid til kjoleprøvning, tilbyder vi flere forskellige hyggepakker til dig, som brud og dine gæster. I vores hyggepakker er der forskellige udvalg af pakker, hvor der er noget til enhver smag. Om I ønsker vores luksus pakke med en flaske Moét, pakken med en flaske lækker Cloudem, en fantastisk smuk mousserende vin, der skifter udseende, hver gang flasken rystes, eller om I blot ønsker kaffe og sodavand, så er der flere muligheder. Som noget nyt, har vi også valgt at tilbyde en alkoholfri Rosévin i den ene pakke.
Til alle pakkerne tilbydes både drikke og lidt sødt eller sundt til ganen. 

Pakkerne er beregnet til max. 3 – 4 personer. Er I flere, skal der bestilles to hyggepakker.

OBS: Vær opmærksom på at notere dato for kjoleprøvning og fulde navn i kommentarfeltet ved bestilling og køb af hyggepakkerne!

Bestilte og betalte hyggepakker kan ikke fortrydes. Kan dog ændres eller rykkes til en anden tid. 

Har du bestilt brudekjoleprøvning hos os, og ønsker hyggepakke med til dagen, så beder vi dig venligst bestille og betale hyggepakken her på forhånd.

Bobler & Forkælelse

Vi elsker at forkæle vores gæster med vores hyggepakker