Dine drømme, dine ønsker - Og drømme kan blive virkelige

skræddersyet din brudekjole

Design din egen brudekjole

Skræddersyet efter dit ønske

Alle bryllupper starter med en drøm, en drøm om den eneste ene, smukkeste brudekjole – En pigedrøm, alle piger har.

Du har måske en ide oppe i hovedet om, hvordan din drømmekjole ser ud, men har ledt og ledt alle steder, uden at kunne finde kjolen! Det er der  heldigvis en løsning på.

Lad Milan sy din drømmekjole

Vi syr kjolen for dig, som du ønsker den og lytter til dine ønsker. Vi hjælper dig med opmåling og syr den på dine mål, så kjolen passer perfekt.

Du er selv med under hele forløbet. At få skræddersyet sin kjole koster ikke nødvendigvis mere, end gennemsnitspriserne på andre kjoler, så lad dig ikke afskrække af prisen. 

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor branchen

Om du ønsker glitter og glamour med masser af perler og palietter, om drømmen er den helt store tylkjole eller den fine, helt enkle satinkjole, så kan Milan sy kjolen for dig.

Du vil få dit helt eget eventyr opfyldt i drømmekjolen, specielt designet, kun til dig.

Vi råder og guider dig hele vejen, fra tegnebræt til færdig kjole. Vi lytter til dine ønsker og tanker, og kommer med erfaringsmæssige input under forløbet. 

Inspiration

Du kan samle inspiration til din kjole fra vores færdige kjolekollektioner i butikken og finde de detaljer, som du kan lide. Du kan også samle inspiration fra billeder, som du medbringer og viser os.

Du har måske også dine egne ideer, som du kan få ned på papir. Vi kan kombinere alle mulige tænkelige ønsker, såsom farver, facon, silhuetter, stoffer, perler, sten og broderier.

Det er dog altid en god ide, at have prøvet nogle forskellige kjoler inden, for at have en ide om, hvilken facon på kjolen, du føler dig bedst tilpas i.

Vi vil her allerede have meget mere at gå efter, for at designe den perfekte kjole til dig. 

Bestilling af kjolen

Når du bestiller din kjole, kan kjolen ikke ombyttes.

Fortryder du derfor købet af din kjole, vil du alligevel skulle betale det fulde beløb af kjolens pris. Vi kan ikke sælge en kjole videre, syet på dine mål, til en anden kunde.

Leveringstid på en skræddersyet kjole er ca. 2 – 6 månder, afhængig af kjolens størrelse og detaljer, samt det arbejde, der skal lægges i kjolen. Vi anbefaler derfor, at man kommer i god tid.

En enkelt kjole er selvfølgelig hurtigere at sy, end den helt store prinsessedrøm fyldt med broderier og perler syet i hånden.

Milans egen kollektion af kjoler, har en leveringstid på ca. 12 uger.

Vælger du en kjole fra Milans kollektion, har du her også mulighed for at ændre på kjolens design, farve mm. 

Bestil trygt

din drømmekjole

hos MILAN

Er du sent ude og bestiller din kjole med kort tid til dit bryllup, tager vi ansvaret for, at kjolen når at blive færdig til tiden.

Skulle det mod forventning ske, at kjolen bliver forsinket i posten og i værste tilfælde først ankommer efter dit bryllup, tilbyder vi dig fuld refundering af kjolens pris eller en ombytning til en af vores andre kjoler fra butikken.

Du kan dermed trygt bestille din drømmekjole hos Milan. 
Vi glæder os til at sy og designe dine drømme, sammen med dig.