Stort udvalg af brudekjoler

Brudekjoler – tag fra København til Odense for et stort udvalg.

Dit bryllup er en af de største dage i dit liv, og du drømmer formentlig om, at det skal være en fejring, som afspejler dig og din kommende mand. Her spiller brudekjolen gerne en stor rolle, for med kjolen kan du vise, hvem du er, og hvilken stil du gerne vil præge brylluppet med.
Det er derfor også vigtigt, at du får lige præcis den kjole, du synes, er den rigtige for dig. Den kjole som får dig til at følge dig smuk og fremhæver alt det ved dig, du gerne vil vise frem. Den kjole finder du hos Milan i Odense.
Vi er Danmarks største brudekjolebutik, og vi har kunder som gladeligt tager fra København til Odense for se vores store udvalg.

Unikt udvalg af brudekjoler gør turen fra København det hele værd!

Det kan godt være, de har brudekjoler i København, men de har ikke det unikke udvalg samlet ét sted, som vi har hos Milan. Det er også derfor, vi ser så mange kommende brude tage hele vejen over broen for at købe deres kjole i vores butik.

Det glæder os, og vi tager gladeligt i mod alle vores kunder, uanset hvor i landet de kommer fra. Noget af det vi altid gør os umage med, er at få dig til at føle dig velkommen og taget godt imod. Det er vigtigt for os, at din særlige dag starter allerede, når du skal vælge din brudekjole.

Måske har du altid drømt om en lang, smuk brudekjole med slæb og perler, eller du har drømt om en helt enkelt, hvid og tætsiddende kjole, eller du er til en bohemedrøm, som fremhæver dine smukke former. Uanset hvad finder du det her hos os.

Kom ind i vores butik og prøv alle de modeller, du forestiller dig, er noget for dig. Måske bliver du ligefrem overrasket, når først du begynder at prøve og forelsker dig i en kjole, du slet ikke havde forestillet dig. Det sker for mange, og netop derfor er det godt at prøve flere forskellige slags.

Hvis vi ikke har det, så laver vi det

Uanset om du forestiller dig den ene eller den anden slags kjole til din store dag, så kan du finde den hos os. Og hvis vi ikke har lige præcis det, du drømmer om, så skal du ikke miste håbet. Vi har nemlig egen systue, og du kan få din helt egen kjole lavet her. Vores dygtige syerske hjælper dig med designet, tager mål og udvælger materialerne i tæt samarbejde med dig, så du i sidste ende får din helt egen, unikke brudekjole.

Hvis du vil inspireres lidt mere, før du besøger os, så kig ind på vores instagram eller facebookside for at se billeder af vores smukke kjoler.

FAQ

Hvad gør jeg, hvis jeg kommer hjem med kjolen og fortryder?

Så skal du ikke gå i panik. Vi har syv dages fuld returret, hvis du fortryder dit valg. Så finder vi noget andet og mere rigtigt til dig.

Hvis I syer en kjole til mig, kan den så byttes?

Nej, desværre ikke. Når vi syer en kjole til dig, så er den designet og målt ud fra dine ønsker og størrelse, og derfor kan vi ikke bytte den efterfølgende, hvis du fortryder.

Kan man også købe en kjole til konfirmation hos jer?

Ja, det kan du. Vi har et stort udvalg både i vores webshop og i butikken, hvor du er velkommen til at komme ind og prøve.